Hvem er vi

UDDATA leverer IT-løsninger, der letter hverdagen for uddannelsesinstitutioner i Danmark. Virksomhedens medarbejdere har en samlet ekspertise i at udvikle og drive softwareløsninger samt undervise i IT-løsninger, som er målrettet uddannelsesinstitutioner.

UDDATA har erfaring med IT-løsninger til erhvervsskoler og erhvervsakademier siden 1980´erne. Svendborg Erhvervsskoles daværende systemadministrator designede udskrifter og automatiseringsløsninger ud fra de aktuelle behov, og hurtigt blev de efterspurgt på skoler over hele landet. En ekstra medarbejder blev ansat, og snart voksede ekspertisen i håndtering af Linux/Unix-operativsystemet og Oracle-databasen, hvilket betød at Undervisningsministeriet lagde specielle opgaver ud til UDDATA.

Igennem årene har UDDATA fundet flere nicher inden for IT-løsninger til administrative formål; produkter, som stort set alle erhvervsskoler i dag har valgt at abonnere på, fordi de letter arbejdsgangen for både undervisere, administrative medarbejdere og ledelsen.

Det er på baggrund af denne lange erfaring og dybe indsigt i undervisningssektoren, at UDDATA vedholdende kan tilbyde smarte, lette og intuitive produkt- og serviceløsninger af høj kvalitet til alle uddannelsesinstitutioner.

UDDATA er med sine pt. 26 medarbejdere pr. 1. oktober en del af IST.